Текст песни Miki Jovanovski Dzafer - Sonce za tri svetovi

Все песни Miki Jovanovski Dzafer
Една звезда ми шепоти
дали си блесок што постои
трепет од крилја на гулаби
срце ми создава бол
Дали може љубовта
ноќва да ја продолжи
дали може да ја задржи
Ја имам само ноќва да бидам јас со неа
и не знам дали можам да заборавам
во гради имам сонце за уште три светови
ако замине ќе изгаснат

Илјада слики, сеќавања
и мечти не домечтаени
ќе носам трагови нејзини
во себе цел еден век
Знам дека ќе замине
денот штом ќе надојде
ќе ми рече не барај ме
Ја имам само ноќва да бидам јас со неа
и не знам дали можам да заборавам
во гради имам сонце за уште три светови
ако замине ќе изгаснат
Взято с https://alllyr.ru/lyrics/song/188340-miki-jovanovski-dzafer-sonce-za-tri-svetovi/

Популярные песниПоставьте свою оценку песне:
5 из 5 Оценок: 7.
Поделись:
Подпишись: